bootstrap website templates

OKNA - naš prvi izdelek

Okna so bila pred več kot 35 leti naš prvi izdelek! Kasneje, ko se je podjetje preoblikovalo smo začeli ponujati tudi druge zasteklitve, še vedno pa predstavlja izdelava in vgradnja oken po merah našo primarno dejavnost. 
Ponudbo smo nadgradili tudi na PVC okna - od klasičnih, do najzahtevnejših drsnih in dvižno-drsnih sistemov odpiranja.

Zaupajte izkušenim, izberite naša okna!

Okna s kombiniranim odpiranjem

Klasičen sistem oken s kombiniranim odpiranjem za namen zračenja prostora - v ALU ali PVC izvedbi, z najsodobnejšo tehnologijo izdelave, ki zagotavlja največjo varnost, izredno izolativnost, odlično tesnenje in dolgo življensko dobo oken ter balkonskih vrat.

DRSNA OKNA

Drsna okna so namenjena predvsem zastekljevanju verand, predprostorov ali balkonov. Običajna izvedba je iz dveh ali več kril, katere lahko po želji premikate po tirih in tako odpirate samo en del, ali vse naenkrat.

ODKLOPNO - DRSNA OKNA

Osnovni sistem zasteklevanja večjih površin, kjer polovico odprtine predstavlja fiksni del, drug del se pa odpira. Primerna so za dostop na balkone in terase, kjer ni potrebe po odpiranju celotne širine.

DVIŽNO-DRSNA OKNA (stene)

Odprite celotno steno na teraso z eno potezo. 
Dvižno drsna stena je najnaprednejši sistem odpiranja velikih zasteklenih površin z minimalno truda, saj omogoča, da okovje z zasukom ročice celotno steno dvigne na visoko zmogljiva skrita kolesa in jo premakne vzdolž vodil. Tako lahko ustvarite odprtino na teraso veliko več kot 10 kvadratnih metrov naenkrat. Vgradnja je mogoča tudi v zimske vrtove.

SISTEM HARMONIKE

Ta sistem je namenjen večjim odprtinam, kjer je potreba po dostopu čez celotno širino odprtine. Celotna stena se po sistemu harmonike spravi na eno ali na obe strani in tako v poveže notranji prostor z zunanjim, brez motečih fiksnih delov vmes. V sistem harmonike je mogoče vgraditi tudi običajna vrata s kljuko ter ključavnico. Sistem harmonike izdelujemo iz tankih ALU profilov, da je celotna konstrukcija kar se da elegantna na pogled.

Želite dodatne informacije ali ponudbo?

Pišite nam ali nas pokličite na    05 395 4004